• cpdb

Babagan Kita

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd.

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd., dununge ing Nanchang Jiangxi, China, yaiku pabrikan klambi rajutan profesional, khusus kanggo desain, manufaktur lan pemasaran busana Bayi / Anak lan Wong Dewasa, kalebu olahraga, jaket & jaket, hoodie & sweter, rompi & puncak, kaos & kaos Polo lsp. Kanthi ukuran lantai 8000 meter persegi lan 280 karyawan ing pabrik-pabrike, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd ngetrapake sistem kontrol kualitas kabeh-kabeh lan ngasilake produk sandhangan paling apik udakara 300.000 lembar saben wulan. Pasar utama kita yaiku ing Amerika, Eropa, Amerika Selatan, pasar Afrika Selatan. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman lan pangembangan, kita wis entuk prestasi sing hebat, lan nalika semana kita entuk reputasi apik saka para klien ing saindenging jagad. 

21

Sajrone pangembangan 10 taun kepungkur, kita wis nggawe sesambungan sing apik banget karo ora mung para klien, uga pemasok materi, lan pabrik cetak lan sulaman, kita kanthi tulus berkembang bareng karo pemasok banjur bisa nawakake produk lan layanan paling apik kanggo klien  

Kita kudu nuduhake manawa sajrone periode COVID-19, kita uga ngalami wektu sing angel, karo para klien sing dadi pemasok, sawise meh rong taun, kita wis bisa ngatasi akeh kesulitan .Sawise, kita yakin bakal duwe masa depan sing luwih cerah , lan kita yakin bisa menehi dhukungan marang para klien luwih kuat ing pasar, tegese kita bakal nawakake produk lan layanan sing apik kanggo pelanggan pungkasan, ora preduli sampeyan tuku sandhangan ing pasar makan malam, utawa balai kutha, uga toko dalan cilik , sampeyan bakal nemokake produk, wis rampung ing sawetara negara, lan kita yakin bakal ana luwih akeh negara lan pasar ing saindenging jagad.

Sugeng rawuh ing situs web kanggo informasi luwih lengkap, lan hubungi, matur nuwun! 

8000m²

Area tanah

280+

Staff

300.000+

Output Wulan