//cdn.globalso.com/lebanggarment/lbfs1.jpg
//cdn.globalso.com/lebanggarment/lbfs.2.jpg
//cdn.globalso.com/lebanggarment/lbfs.3.jpg

Kategori Produk

Hoodies And Jacket

Hoodies Lan Jaket

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd. sing dununge ing Nanchang Jiangxi, China, yaiku pabrikan klambi rajutan profesional, khusus kanggo desain, manufaktur lan pemasaran busana Bayi / Bocah lan Wong diwasa, kalebu olahraga, jaket & jas, hoodie & sweter, rompi & puncak, kaos & kaos Polo lsp.
Ngerteni rincian
Sports

Olahraga

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd. sing dununge ing Nanchang Jiangxi, China, yaiku pabrikan klambi rajutan profesional, khusus kanggo desain, manufaktur lan pemasaran busana Bayi / Bocah lan Wong diwasa, kalebu olahraga, jaket & jas, hoodie & sweter, rompi & puncak, kaos & kaos Polo lsp.
Ngerteni rincian
priksaan saiki

babagan kita

  • 214

Profil perusahaan:

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd., dununge ing Nanchang Jiangxi, China, yaiku pabrikan klambi rajutan profesional, khusus kanggo desain, manufaktur lan pemasaran busana Bayi / Anak lan Wong Dewasa, kalebu olahraga, jaket & jaket, hoodie & sweter, rompi & puncak, kaos & kaos Polo lsp. Kanthi ukuran lantai 8000 meter persegi lan 280 karyawan ing pabrik-pabrike, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd ngetrapake sistem kontrol kualitas kabeh-kabeh lan ngasilake produk sandhangan paling apik udakara 300.000 lembar saben wulan. Pasar utama kita yaiku ing Amerika, Eropa, Amerika Selatan, pasar Afrika Selatan. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman lan pangembangan, kita wis entuk skor hebatNanchang Lebang Garment Co., Ltd., sing dununge ing Nanchang Jiangxi, China, yaiku pabrikan klambi rajutan profesional, khusus kanggo desain, manufaktur lan pemasaran busana Bayi / Anak lan Wong diwasa, kalebu olahraga, jaket & jas, hoodie & kaus, rompi & top, kaos & kaos Polo lsp. Ukuran lantai 8000 meter persegi lan 280 pekerja ing pabrik-pabrike, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd ngetrapake kontrol kualitas kabeh-kabeh sistem lan ngasilake produk sandhangan paling apik udakara 300.000 lembar saben wulan. Pasar utama kita yaiku ing Amerika, Eropa, Amerika Selatan, pasar Afrika Selatan. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman lan pangembangan, kita wis entuk prestasi sing hebat, lan nalika semana kita entuk reputasi apik saka para klien ing saindenging jagad. prestasi, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd., dununge ing Nanchang Jiangxi, China, yaiku pabrikan klambi rajutan profesional, khusus kanggo desain, manufaktur lan pemasaran busana Bayi / Anak lan Wong Dewasa, kalebu olahraga, jaket & jas, hoodie & sweter , rompi & puncak, kaos & kaos Polo lsp. Ukurane 8000 meter persegi lan 280 karyawan ing pabrik-pabrike, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd ngetrapake sistem kontrol kualitas kabeh-kabeh lan ngasilake produk sandhangan paling apik udakara 300.000 potongan saben wulan. Pasar utama kita yaiku ing Amerika, Eropa, Amerika Selatan, pasar Afrika Selatan. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman lan pangembangan, kita wis entuk prestasi sing hebat, lan nalika semana kita entuk reputasi apik saka para klien ing saindenging jagad. lan nalika semana kita entuk reputasi apik saka para klien ing saindenging jagad.

sinau luwih lengkap
  • Kaos

    Kaos, utawa kaos tee, yaiku gaya kaos kain sing dijenengi miturut bentuk T awak lan lengen klambi. Biasane, duwe lengen klambi cekak lan garis leher bunder, dikenal minangka gulu kru, sing ora duwe kerah. Kaos umume digawe saka kain sing dawa, entheng lan murah lan gampang dibersihake ....

    ndeleng rinci
  • Kaos Polo

    Ing pungkasan abad kaping 19, kegiyatan ing njaba dadi penting kanggo para pamimpin Inggris. Celana lan kaos Jodhpur dadi bagean saka lemari klambi kanggo olahraga sing ana gandhengane karo jaran. Kaloro klambi kasebut digawa bali saka India dening Inggris, bebarengan karo game polo. Kaos polo asli ...

    ndeleng rinci